Review 2019-2020

iHub
© Alex Kendrick

This new global headquarters for a fintech Joint Venture comprised a technical Innovation Hub with high tech amphitheatre, user experience demonstration suite and technology touchpoints for stakeholders to collaborate and pioneer new technologies.


The office space included flexible and variable workspace environments and support spaces that allow the company to flex and grow over time.

Located at London's Silicon Roundabout in a recently completed development, the project was developed from a CAT A specification with a design that complemented the exposed CAT A services while providing a high quality working environment for the stakeholders.

arrow icon close icon desktop icon heart-outline icon heart icon logo-badge icon logo-homepage icon mobile icon quotes icon triangle icon